Marco Versluis vertrekt als hoofdredacteur bij DWDD
maandag 15 april 2019

Marco Versluis vertrekt als hoofdredacteur bij DWDD

Na drie seizoenen vertrekt Marco Versluis als hoofdredacteur bij De Wereld Draait Door. Een nieuwe hoofdredacteur van het actualiteitenprogramma is nog niet benoemd, meldt BNNVARA.

Versluis, die in 2012 als samensteller begon bij het BNNVARA-programma en in 2016 Dieuwke Wynia als hoofdredacteur opvolgde, zal per 1 juni stoppen met de dagelijkse leiding van het programma.

Tot die tijd zal hij nog vier afleveringen maken van de DWDD Summerschools die in juni en juli worden uitgezonden en zal hij de eindredactie verzorgen van College Tour, dat vanaf 19 mei te zien is, dit keer met Matthijs van Nieuwkerk als presentator.

“Ik heb het voorrecht gehad om bij DWDD zeven jaar met een geweldig team en met Matthijs van Nieuwkerk, de beste presentator, te hebben gewerkt”, zegt Versluis in een reactie.

De voormalig hoofdredacteur zegt dat het tijd is voor een nieuw avontuur. “DWDD staat als een huis en hoewel ik het ook vreselijk ga missen, maak ik plaats voor een nieuwe hoofdredacteur. Ik wens hem of haar dezelfde toptijd als die ik heb gehad.”

Bron: Nu.nl/BM

Bericht delen