Dinsdag 16 januari 2018

Life After Football nu ook op RTL 7

Het glossy magazine voor (oud-)profvoetballers Life After Football bestaat vijf jaar. Dat wordt gevierd met een volgende stap op de ambitieladder: een televisieprogramma. Het magazine staat vol interviews en reportages over mode en gadgets en in de loop der jaren uitgebreid met speciale vrouwen- en kinderedities, events en online activiteiten.

Het tv-programma LAF start maandag 24 oktober op RTL 7. De presentatie is in handen van Regi Blinker, oud-speler van onder meer Feyenoord en het Nederlands elftal en één van de oprichters van het magazine.

In de negendelige serie worden wekelijks twee (oud-)voetballers in hun eigen omgeving geportretteerd. De kijker krijgt een beeld van wat hen bezighoudt na het afsluiten van hun profcarrière. Wat doen ze nu en waar zijn ze tegenaan gelopen toen ze hun voetbalschoenen aan de wilgen hingen? Uiteraard zijn ook de hoogte- en dieptepunten uit hun loopbaan te zien.

Blinker neemt wekelijks één van de twee interviews voor zijn rekening. Het andere bezoek wordt door wisselende gastinterviewers gedaan. Zij gaan langs bij ex-spelers waar ze een speciale band mee hebben.

Eerder bracht RTL 7 al de bladen Voetbal International en Helden naar tv.

Bron: RTL Boulevard/Broadcast Magazine

Bericht delen