KPN introduceert kinderzender DreamWorks
maandag 22 juli 2019

KPN introduceert kinderzender DreamWorks

Dinsdag lanceren KPN en NBC Universal International Networks de zender DreamWorks. Het is een 24-uurs HD-kanaal voor kinderen. DreamWorks Animation is beroemd vanwege de inventieve, inspirerende verhalen en geanimeerde personages.

DreamWorks is vanaf 23 juli te zien voor alle klanten met Interactieve TV van KPN. In het begin met een kleiner aanbod en vanaf september met een volledig 24-uurs uitzendschema. Het DreamWorks-kanaal brengt filmhelden van de bioscoop naar het tv-scherm thuis. Met de lancering van DreamWorks op KPN kunnen kinderen en andere fans uitkijken naar bekende series, waaronder Draken: Rijders van Berk, De avonturen van de Gelaarsde Kat en Avonturen met Tip & Oh.

“KPN blijft de beste content aanbieden voor zijn tv-klanten”, zegt Stijn Nuijten, directeur Marketing van KPN voor de consumentenmarkt. “We zijn verheugd om het beroemde DreamWorks te kunnen verwelkomen op ons tv-platform en daarmee een verscheidenheid aan klassieke geanimeerde titels voor kinderen toe te kunnen voegen.”

“We zijn er trots op de animatieseries en geliefde personages van Dreamworks aan de Nederlandse kijkers te kunnen aanbieden door een partnerschap met KPN, via de eerste overeenkomst van het DreamWorks kanaal in Nederland”, aldus Lee Raftery, Managing Director van NBC Universal International Networks, EMEA.

Bron: KPN/BM

Bericht delen