dinsdag 16 januari 2018

Jupiler League samenvatting RTL 7 naar zaterdag

De samenvattingen van de Jupiler League verhuizen van de vrijdagavond naar de zaterdag op RTL 7. Op 10 augustus start het nieuwe Jupiler League seizoen. Elke vrijdag- en maandagavond wordt ook dit seizoen weer een wedstrijd uit de Jupiler League LIVE uitgezonden op Eredivisie Live. De samenvattingen zijn vanaf nu wekelijks op de zaterdag om 18.00 uur te zien.

Directeur Coöperatie Eerste Divisie (CED) Patrick Brand: “Met het uitzenden van de samenvattingen van de Jupiler League op zaterdagmiddag beogen wij als divisie een breder publiek aan te spreken dan tot dusverre op de vrijdagavond. Op zaterdagmiddag hopen wij met name meer jongere voetbalfans met het Jupiler League samenvattingen programma te bereiken.”

Zenderdirecteur RTL 7 Marco Louwerens: “De Jupiler League staat dicht bij de mensen in de regio en is een springplank voor nieuw talent. Met deze competitie blijft RTL 7 als tweede voetbalzender van Nederland een mooi en veelzijdig voetbalpakket houden. Met de verschuiving van het uitzendtijdstip kunnen wij onze kijkers niet alleen doordeweeks maar ook op zaterdag voetbal bieden.”

Buiten de live wedstrijden op Eredivisie Live heeft de CED met partner Infostrada Sports inmiddels ook vrijwel alle gesprekken met de publieke regionale omroepen afgerond over het uitzenden van samenvattingen uit de Jupiler League in de diverse regio’s.

Bron: Jupilerleague.nl

Bericht delen