John van den Heuvel blijft komende drie jaar bij RTL
dinsdag 17 juli 2018

John van den Heuvel blijft komende drie jaar bij RTL

John van den Heuvel blijft zeker tot 2021 programma’s maken voor RTL Nederland. De zendergroep heeft het nog doorlopende contract van de misdaadverslaggever van De Telegraaf opengebroken.

“Er spreekt veel vertrouwen uit het aanbod van RTL en ik zal er alles aan doen dat vertrouwen niet te beschamen”, laat Van den Heuvel weten. Van den Heuvel maakt niet alleen programma’s voor televisie, maar is ook te zien op Videoland.

De misdaadverslaggever zegt ernaar uit te zien om de komende jaren spannende en spraakmakende misdaadprogramma’s te blijven maken. “Uiteraard blijf ik ook nauw verbonden aan De Telegraaf, waar ik ook in de toekomst spannende misdaadreportages en wekelijkse columns over crime zal produceren.”

Het bijtekenen van Van den Heuvel betekent goed nieuws voor RTL, dat de afgelopen maanden onder meer Gordon en het Voetbal Inside-trio zag overstappen naar concurrent Talpa.

Van den Heuvel presenteert op RTL onder meer Op de vlucht en Ontvoerd en hij is ook te zien in RTL Boulevard als misdaadverslaggever. Op Videoland zijn misdaaddocumentaires te bekijken van de 57-jarige journalist en presentator. Op de foto is hij te zien met CEO Sven Sauvé van RTL Nederland.

Bron: De Telegraaf/BM

Bericht delen