Jeroen Holtrop terug als verslaggever PowNews
maandag 14 februari 2022

Jeroen Holtrop terug als verslaggever PowNews

Journalist en YouTuber Jeroen Holtrop is terug bij omroep PowNed. Vanaf vandaag gaat Holtrop opnieuw voor de omroep aan de slag, onder andere als verslaggever voor het dagelijkse online PowNews.

Van 2014 tot 2015 was Holtrop ook al werkzaam als PowNews-verslaggever. Na een aantal jaren als verslaggever en presentator te hebben gewerkt voor De Telegraaf pakt hij vandaag weer vol enthousiasme de roze microfoon op, om vragen te stellen die je niet hoort te stellen en te roeren waar het stinkt.

Holtrop: “PowNed heeft zich ontwikkeld tot een volwaardige omroep, met naast het online PowNews ook steeds vaker documentaires en human interest-programma’s. Een mooie kans om me ook op dit gebied te ontwikkelen. Ik ben De Telegraaf dankbaar voor de meters die ik bij hen heb kunnen maken en kijk ernaar uit deze nieuwe weg in te slaan bij PowNed.”

Over Jeroen Holtrop
Jeroen Holtrop (30) begon zijn journalistieke loopbaan bij Omroep West, waar hij naast zijn studie Creative Business diverse programma’s presenteerde. Hierna was hij als verslaggever te zien bij omroep PowNed op NPO 3. Vanaf 2019 was Holtrop actief als verslaggever en presentator bij De Telegraaf. Ook heeft hij sinds 2015 een eigen YouTube-kanaal, dat inmiddels 230.000 abonnees kent.

Bron: PowNed/BM

Bericht delen