Je Kent Me Toch, Schat? vanaf 4 september bij RTL 4
woensdag 21 augustus 2019

Je Kent Me Toch, Schat? vanaf 4 september bij RTL 4

Vanaf woensdag 4 september is het duizend jaar oude Vlaamse kasteel van Ordingen het decor voor de liefdes-spelshow Je Kent Me Toch, Schat?. In deze romantische setting ontvangen Robert ten Brink en Vivienne van den Assem acht koppels die denken elkaar door en door te kennen.

Iedere aflevering kent nieuwe spellen, waarin duidelijk wordt welk stel elkaar van haver tot gort kent. Het jongste koppel dat meedoet is net over de dertig, terwijl het oudste koppel de zeventig aantikt en al 45 jaar samen is.

In alle spellen staan herkenning en kennis over elkaar centraal. Herkennen de vrouwen bijvoorbeeld de kookkunsten en dansmoves van hun man en hoe snel kunnen de mannen leden van de schoonfamilie uit een menigte weten te halen? Elke week valt er één koppel af en in de finale strijden uiteindelijk de twee overgebleven paren, die geluk hebben in de liefde én in het spel, voor een romantische second honeymoon ter waarde van € 10.000.

Je Kent Me Toch Schat? wordt geproduceerd door Posvideo en is een idee van Joep van Deudekom en Rob Urgert, bekend van tv-programma’s als De Kwis en Het Instituut. Uitzending: vanaf woensdag 4 september om 21.30 uur bij RTL 4.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen