Ik hou van Holland in aangepaste vorm terug vanaf 29 augustus bij SBS6
woensdag 19 augustus 2020

Ik hou van Holland in aangepaste vorm terug vanaf 29 augustus bij SBS6

Binnenkort is Ik hou van Holland weer terug op tv in een aangepaste vorm, maar nog steeds met Linda de Mol aan het roer én nog steeds bomvol spelletjes op het gebied van amusement, sport, vaderlandse geschiedenis, muziek en taal.

Vanwege eerder geplande activiteiten geeft Guus Meeuwis vanaf dit seizoen het teamcaptain-stokje door aan zijn vriend Leo Alkemade. De publiekstribunes van Jeroen van Koningsbrugge en Leo Alkemade maken plaats voor twee Hollandse huiskamers en internetsensatie Orgel Joke en swingende gebarentolk Mirjam Stolk zorgen voor een leuke muzikale twist. Ik hou van Holland is vanaf zaterdag 29 augustus wekelijks om 20.00 uur te zien bij SBS6.

Vanwege het coronavirus en de daarbij horende 1,5-metermaatregel staan er de komende serie niet drie, maar twee gasten naast de teamcaptains aan de desk en is er op de publiekstribunes plaats gemaakt voor twee knusse woonkamers waarin elke teamcaptain iedere week een ander enthousiast huishouden ontvangt. Naast de strijd om de hoofdprijs zetten beide teams alles op alles om ook gedurende het spel al leuke (kleinere) prijzen in de wacht te slepen voor hun huishouden.

En om het allemaal nóg gezelliger te maken, wordt elke aflevering een hoogstandje uit de Nederlandse muziekgeschiedenis vertolkt door internetsensatie Orgel Joke of swingende gebarentolk Mirjam Stolk.

Ik hou van Holland is ontwikkeld door Talpa Content en wordt geproduceerd door ITV Nederland.

Bron: Talpa Network/BM
Foto: Roy Beusker/Talpa

Bericht delen