Dinsdag 16 januari 2018

Eurosport wint prijs voor coverage Roland Garros

Bij de Association of International Broadcasting’s Awards 2012 sleepte Eurosport de eerste prijs in de categorie Best Live Sports Coverage in de wacht met haar live coverage van tennisgrandslam Roland Garros. De jury omschreef Eurosport’s programmering van Roland Garros 2012 als “innovatieve verslaggeving, uitstekend gepresenteerd. Snel, informatief en origineel.”

Julien Bergeaud, Director of Broadcasting & Programmes van de Eurosport Groep: “We zijn trots op deze prestigieuze prijs, die een erkenning is voor onze inspanning om tennisliefhebbers altijd de best mogelijke kijkervaring te bieden.”

“Een erkenning natuurlijk ook,” aldus Bergeaud, “voor al die medewerkers die tijdens zo’n evenement aan de live productie ervan werken. Van ons onze mensen ter plekke, waaronder onder meer Mats Wilander, tot en met al onze commentatoren, in 20 verschillende talen.” Ook Eurosport’s coverage van het T-20 cricket, het Aziatische basketball en State of Origin Rugby League uit Australië stonden op de shortlist.

Bron: Eurosport

Bericht delen