Dionne Stax stopt met Stax&Toine, maakt serie over Máxima
woensdag 24 februari 2021

Dionne Stax stopt met Stax&Toine, maakt serie over Máxima

Op 17 mei van dit jaar wordt koningin Máxima vijftig jaar. Ter gelegenheid van deze mijlpaal reist Dionne Stax in een persoonlijke zoektocht door het leven van onze koningin.

Zij ontmoet experts en mensen die koningin Máxima van dichtbij persoonlijk of zakelijk hebben meegemaakt en schetst zo een bijzonder portret van de koningin. De serie Dionne Dichtbij is vanaf maandag 10 mei te zien bij AVROTROS op NPO 1.

Naast haar werk voor deze biografische tv-serie is Dionne Stax ook druk met opnames voor DNA Onbekend en presenteert ze nog steeds Van onschatbare waarde. Hierdoor is ze genoodzaakt haar liefde voor radio voorlopig op een laag pitje te zetten.

Dionne: “Door mijn drukke opnameschema’s voor televisie is het helaas niet langer mogelijk om naast mijn tv-werkzaamheden ook een dagelijks radioprogramma te presenteren. Met pijn in mijn hart heb ik dan ook moeten besluiten te stoppen met de presentatie van Stax&Toine op NPO Radio 1.”

Vanaf 1 maart zal Dionne het stokje van het middagprogramma overdragen aan Mischa Blok. Mischa vormt dan samen met Toine van Peperstraten het duo Blok&Toine dat van maandag tot en met donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur te horen is. Dit heeft ook gevolgen voor het NPO Radio 1 nachtprogramma Miss Podcast. Dat zal vanaf 1 maart worden gepresenteerd door radio/podcast talent Milou Brand.

Bron: AVROTROS/BM

Bericht delen