woensdag 17 januari 2018

De Vloggende Hollanders bij SBS6

Ons hele leven leggen we tegenwoordig vast op video. Om dat vervolgens met iedereen te delen via Facebook, Instagram en YouTube. Deze hype wordt alsmaar groter en daar speelt SBS6 op in met een nieuwe dagelijkse realityshow: De Vloggende Hollanders.

Tientallen Nederlanders laten hierin de kijkers meekijken en meeleven, van herkenbare en dagelijkse gebeurtenissen tot grote meeslepende verhalen met een spannende climax. De Vloggende Hollanders is vanaf maandag 1 januari elke werkdag vanaf 20.00 uur te zien bij SBS6. 

De deelnemers hoeven geen professionele vloggers te zijn. Wel is de voorwaarde dat ze een bijzondere periode in hun leven tegemoet gaan en dit in een vlog op tv willen vastleggen. Er is plek voor de meest uiteenlopende verhalen. 

Zo is er de 17-jarige ondernemende David, die een succesvolle foodtruck wil opstarten, en de 57-jarige Frans. Hij lag acht jaar lang alleen maar op de bank, kwam kilo’s aan en ziet nu eindelijk in dat hij moet afvallen. Hij gaat al vloggend de strijd aan tegen obesitas. 

In De Vloggende Hollanders wordt alles vastgelegd, zowel door de camera’s van de vloggers als door de camera’s van het programma. Ook op social media zullen de deelnemers te volgen zijn. 

Via de Facebookpagina zijn er extra vlogs te zien en kan de kijker stemmen op zijn favoriete verhaal. Aan het eind van elke maand krijgen de drie populairste vloggers een flink geldbedrag als waardering voor hun vlogs die blijkbaar het meest in de smaak vielen.

De Vloggende Hollanders wordt geproduceerd door Talpa Producties. 

Bron: SBS/BM

Bericht delen