Chateau Meiland krijgt vierde seizoen
zaterdag 13 juni 2020

Chateau Meiland krijgt vierde seizoen

De realityfamilie Meiland wordt voorlopig nog gevolgd door de camera’s: hun succesvolle SBS6-serie Chateau Meiland krijgt een vierde seizoen. Dat meldde RTL Boulevard vrijdagavond. Maandag wordt de laatste aflevering van het huidige seizoen uitgezonden. Wanneer de nieuwe serie start, is nog niet bekend.

In de vierde reeks staat onder meer centraal hoe het gezin aardt in het Gelderse Hengelo, waar Martien en zijn familie naartoe verhuizen vanuit Frankrijk. Daar bestierde hij de afgelopen jaren samen met zijn familie de bed and breakfast Chateau Marrilaux, dat nu te koop staat voor 1,25 miljoen euro. Onlangs werd nog bekend dat alle reserveringen waren geannuleerd, omdat het chateau niet corona-proof te maken is.

‘Tenzij wij een halve bezetting zouden realiseren’, liet de familie weten in een mail aan mensen met een reservering. Daar wilde het gezin niet aan en dus blijft het hele chateau leeg. Chateau Meiland is elke week een publiekstrekker voor SBS6, met afgelopen maandag nog 1.346.000 kijkers. Het succes werd vorig jaar bekroond met de Gouden Televizier-Ring.

Bron: RTL Boulevard/BM

Bericht delen