Chateau Meiland in december terug met vier afleveringen
maandag 2 december 2019

Chateau Meiland in december terug met vier afleveringen

Kerst is in aantocht en zo ook op Chateau Meiland. Het was een jaar met vele hoogtepunten, met als klap op de vuurpijl de Gouden TelevizierRing 2019. Nu het einde van het jaar in zicht komt, bereidt de familie zich voor op alle feestelijkheden en de afsluiting van een bijzonder jaar.

Ze organiseren een groot kerstdiner voor familie en vrienden uit Nederland en het chateau wordt compleet gerestyled in feestelijke kerstglorie. Kerst op Chateau Meiland is te zien op maandag 16 december, dinsdag 17 december, maandag 23 december en een dubbele aflevering op dinsdag 24 december op SBS6.

Met de kerstdagen in het vooruitzicht komen familie en vrienden vanuit Nederland over naar Frankrijk, zoals de broer van Martien en zijn gezin, Montana en Dirk. Maar ook een aantal Franse kennissen die de familie het afgelopen jaar zo hebben geholpen en gesteund, zijn uitgenodigd voor de kerstdis. Voor de gelegenheid tovert Martien het hele kasteel om tot een kerstsprookje zoals alleen hij dat kan. Ondertussen gaat het leven op het chateau natuurlijk gewoon door, de gasten moeten verzorgd worden en alles moet tiptop in orde blijven. En is het chateau eigenlijk wel winterklaar? Toen de familie begin dit jaar in Frankijk kwam wonen, was het niet warm te krijgen… Ook vindt er een bijzonder moment plaats met de doop van Claire. Iets dat Maxime al lang graag wilde, maar wat er door de drukte nog niet van gekomen was.

Na de Kerst volgt de jaarafsluiting van Chateau Meiland met de special Wat goééééd! Het beste van Chateau Meiland op maandag 30 december. In deze eenmalige special delen bekende Nederlanders, zoals Patty Brard en Gerard Ekdom, hun favoriete momenten uit het programma. Alle typerende fragmenten passeren de revue, waaronder de ontelbare verbouwingen, de autoritjes die vrijwel altijd op dodemansritten leken en natuurlijk de legendarische ‘wenkbrauw avond’. Maar dat niet alleen, ook de spraakmakende huisdieren van de familie komen aan bod, evenals de sterke band tussen Erica, Martien, Maxime en Montana.

Uitzending: maandag 16 december, dinsdag 17 december, maandag 23 december en een dubbele aflevering op dinsdag 24 december op SBS6. De afleveringen beginnen om 20.30 uur, met uitzondering van 17 december. Deze begint om 21.30 uur. Op maandag 30 december is de special Wat goééééd! Het beste van Chateau Meiland te zien om 20.30 uur. De programma’s worden geproduceerd door Vincent TV Producties.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen