Chantal Janzen en Martijn Krabbé presenteren ballonshow Blow Up
dinsdag 19 april 2022

Chantal Janzen en Martijn Krabbé presenteren ballonshow Blow Up

Chantal Janzen en Martijn Krabbé gaan Blow Up presenteren. Het nieuwe amusementprogramma van RTL 4 verschijnt vanaf 3 juni elke vrijdagavond op de buis.

Bij Blow Up draait het om ballonnenkunstenaars die in teams tegen elkaar strijden. “Je denkt in eerste instantie misschien aan een goochelaar, maar geloof me, het is bijna kunst wat ze maken. Er is een hele gemeenschap in Nederland. Een wereld die we niet kennen”, aldus Rob van der Vleugel, producent bij EndemolShine Nederland.

In Blow Up krijgen duo’s elke week speciale opdrachten die ze onder hoge tijdsdruk moeten voltooien. Vaste jurylid is Guido Verhoef, wereldwijd bekend als ballonartiest. Hij beoordeelt de deelnemers en wordt wekelijks bijgestaan door een gastjurylid. Elke week moet een duo de strijd verlaten tot uiteindelijk één winnend koppel overblijft.

Blow Up is een van de drie grote nieuwe amusementsprogramma van RTL die dit voorjaar op televisie verschijnen. De andere twee zijn Race Om De Ringen (op de donderdagen gepland), waarin zes verloofde koppels door Jordanië reizen om de huwelijksreis van hun dromen te winnen. En Domino Challenge dat op zaterdag staat geprogrammeerd. Ook hier strijden kandidaten tegen ekaar.

Bron: AD/BM
Foto: RTL Nederland

Bericht delen