Dinsdag 16 januari 2018

24Kitchen gaat samenwerken met Bruna

24Kitchen gaat samenwerken met Bruna voor de uitgave van boeken van de 24Kitchen-chefs, specifieke tv-titels en thematitels. De eerste boeken van Miljuschka Witzenhausen, Danny Jansen en Estée Stroker verschijnen dit najaar onder het nieuwe 24Kitchen boekenlabel.

Bruna-uitgever Joost van den Ossenblok: “De chefs van 24Kitchen, hun culinaire kennis en fantastische recepten in combinatie met onze expertise van de boekenmarkt en de jarenlang opgebouwde marketing- en publiciteitskracht, biedt veel kansen om samen mooie en onderscheidende kookboeken te maken. We kijken enorm uit naar deze samenwerking.”

Susan van Geenen, commercial director FOX International Channels Benelux: “Bij 24Kitchen staat de kijker centraal in alles wat we doen. De samenwerking met Bruna past perfect in onze crossmedia-strategie om naast tv en online content, de kijker ook via kwalitatieve kookboeken te inspireren.”

Dit najaar verschijnen de eerste vier 24Kitchen-titels bij Bruna. In september verschijnt het boek van Miljuschka Witzenhausen, voorheen presentatrice bij TMF en RTL 4 en tegenwoordig chef bij 24Kitchen waar ze haar passie voor koken verenigt met tv-maken. Haar boek Miljuschka’s food trucks, naar haar gelijknamige 24Kitchen-programma, neemt de lezer mee naar de populaire food truck-scene in Amerika. Het wordt een boek vol verhalen over achtergronden en het ontstaan van het fenomeen food trucks en uiteraard veel recepten.

Danny Jansen is de expert op het gebied van de Aziatische keuken. Zijn boek, dat in oktober verschijnt, sluit aan bij zijn programma Zoals alleen oma dat kan. In het programma en het boek delen Indische oma’s hun lekkerste geheime familierecepten zodat ze bewaard blijven voor volgende generaties. Estée Stroker was de eerste Masterchef van Nederland en is onder andere bekend van haar 24Kitchen-programma over vegetarisch koken Vlees noch vis.

Bron: 24Kitchen/Broadcast Magazine

Bericht delen