YPCA en All Music slaan handen ineen
woensdag 1 augustus 2018

YPCA en All Music slaan handen ineen

YPCA, De Radiofabriek en online muziekuitgever All Music Publishing gaan een strategische samenwerking aan, zo werd bekend gemaakt in de uitzending van Let’s Talk Business op New Business Radio. Op de online radiostations van YPCA, De Radiofabriek wordt voortaan productiemuziek van de muziekuitgever ingezet. Daarnaast zullen de partijen gezamenlijk gaan optrekken in de ‘internet only’ radiomarkt.

Ferry van Beek, eigenaar All Music Publishing, en Lars Schotanus, directeur YPCA, De Radiofabriek, tekenden woensdag de samenwerkingsovereenkomst. Schotanus: “Ferry en ik kennen elkaar al wat jaartjes en hebben als oud-collega’s van muziekzender TMF altijd contact gehouden. Beiden zijn we ons in de loop der tijd met onze innovatieve bedrijven volledig op internet gaan richten. Mooi dus dat onze ‘internet only’ propositie ons nu weer bij elkaar brengt.”

“YPCA, De Radiofabriek is in Nederland de toonaangevende partij op het gebied van echte online radio”, vindt Van Beek. “Als leverancier van production music wil All Music Publishing niet alleen muziek leveren aan traditionele mediapartijen en producenten van (corporate)-video’s, maar ook betrokken zijn bij partijen die online innoveren en experimenteren.”

Bron: YPCA/BM

 

Bericht delen