Dinsdag 16 januari 2018

Workshops radiomaken op My First Festival

De Concertzender verzorgt onder de nieuwe naam Radiodelodio workshops radio maken voor kinderen op My First Festival, aanstaande zondag in TivoliVredenburg in Utrecht. Daar staat ook voor het eerst de radioKAST, waar iedereen kan laten horen wat hij wil, als het maar over muziek gaat.

My First Festival plaats is een muziekfestival voor alle leeftijden. In het radioLAB van Radiodelodio worden workshop van een halfuur gegeven waarin kinderen vanaf acht jaar een voorproefje krijgen van hoe je kunt presenteren, werken met jingles, schakelen naar muziek en interviewen. Voor dat laatste programmaonderdeel schuift een aantal artiesten aan, onder wie pianist Tobias Borsboom, rapper Yes-R, liedjeszanger Dirk Scheele, saxofoonkwartet Ardemus en de funky formatie Jungle by Night.

In de radioKAST op de vijfde verdieping kan iedereen zelf muziek maken, of laten weten wat je van de optredens bij My First Festival vond.

Aanmelden voor de workshop, gratis voor bezoekers van het festival, kan via: myfirstfestival@tivolivredenburg.nl of op de dag zelf bij het infokasteel in de centrale hal.

Bron: Concertzender/Broadcast Magazine

Bericht delen