Vivian Reijs met Viv Health Show op GoodLIFE Radio
dinsdag 3 november 2020

Vivian Reijs met Viv Health Show op GoodLIFE Radio

Voormalig tv-presentatrice en gezondheidsexpert Vivian Reijs start op woensdag 4 november met haar eigen radioprogramma de Viv Health Show op de nieuwe lifestylezender GoodLIFE Radio. In de eerste uitzending zijn actrices, schrijfsters en vriendinnen Isa Hoes en Medina Schuurman te gast.

De Viv Health Show is een radioprogramma voor vrouwen die op zoek zijn naar een gezond, energiek en blij leven. Vanuit haar achtergrond als gediplomeerd hormoonexpert, auteur, spreker, moeder en oprichter van haar eigen gezondheidsplatform voor vrouwen gaat Vivian Reijs in de Viv Health Show vrouwen helpen, motiveren en inspireren om gezonder te leven.

Vivian Reijs: ”Ik wil vrouwen in hun kracht zetten om alles uit hun lijf en leven te halen. Je hormonen spelen daarbij een cruciale rol. Wat je eet en drinkt, hoe je slaapt, beweegt, denkt, tegen jezelf praat en welke informatie je tot je neemt: alles heeft invloed op je hormoonbalans. Radio maken is stiekem altijd al een droom van mij geweest. Ik vind het dan ook super leuk dat ik nu met alle mogelijkheden van online radio en podcast meer mensen het gezondheidsvirus mee kan geven, zonder dat het belerend wordt. Het moet met name ook gewoon leuk zijn.”

Lars Schotanus van De Radiofabriek: “We zijn trots dat Vivian binnen het team van GoodLIFE Radio dit programma bij ons gaat maken. Naast échte mannenpraat op onze lifestylezender, nu dus ook échte vrouwenpraat! En… ik vermoed dat wij hier als mannen nog wel wat van kunnen leren.”

De Viv Health Show is elke woensdagochtend tussen 11.00 en 12.00 uur te beluisteren op GoodLIFE Radio en naderhand terug te luisteren als podcast via de bekende podcast platforms.

Bron: De Radiofabriek/BM

Bericht delen