Dinsdag 16 januari 2018

Verslag Internet Of Things op New Business Radio

New Business Radio doet op woensdag 6 april de hele dag live verslag van het Euroforum congres Internet Of Things vanuit de Jaarbeurs in Utrecht. Het event brengt start-ups, innovators en ondernemers uit de wereld van Internet Of Things bij elkaar om kennis en ervaring met elkaar te delen.

Van 10.00 tot 18.00 uur wordt vanuit de Jaarbeurs in Utrecht live radio gemaakt en verslag gedaan van het congres. Met sfeerreportages, studiogasten, sprekers, trends, noviteiten en live reportages. Ook tijdens de eerste editie van het Internet Of Things congres, op 29 september 2015 in Amsterdam, deed New Business Radio de hele dag verslag.

De opkomst van Internet of Things heeft een grote strategische impact voor veel bedrijven in Nederland. Volgens topman Clemmer van chipfabrikant NXP zijn er binnen 5 jaar 40 miljard apparaten met een chip en een internetverbinding. Zonder verder toedoen van mensen zullen apparaten met andere apparaten in verbinding staan. Dit biedt enerzijds kansen voor ondernemers om nieuwe producten te ontwikkelen, maar zal tegelijkertijd ook een uitdaging zijn voor de huidige businessmodellen van bedrijven.

Aan het woord komen onder meer René van Dormolen (Microsoft), Alexander Rinnooy Kan (Big Data Alliance), Wienke Giezeman (The Things Network) en Rami Avidan (Tele2). Daarnaast komen diverse cases uit het bedrijfsleven aan bod.

Bron: New Business Radio/Broadcast Magazine

Bericht delen