Radio 10 Brabant gaat op 1 december van start
Zaterdag 02 november 2019

Radio 10 Brabant gaat op 1 december van start

Radio 10 Brabant is vanaf zondag 1 december op kavel B21 te ontvangen in Noord-Brabant. Deze regionale editie van Radio 10 wordt geproduceerd door Talpa Network, het moederbedrijf van het landelijke Radio 10. Momenteel is Radio 8FM te horen op dit kavel.

TiDa is eigenaar van de vergunning van het kavel en zocht een producent voor de zender. De woordvoerder van Talpa Networks laat aan Radiofreak weten: “De muziek van het landelijke Radio 10 en de uitstraling van het merk sluiten goed aan bij de behoefte van de huidige luisteraars van Radio 8FM. Bovendien heeft Radio 10 veel radio-expertise.”

Op de zender zullen programma’s te horen zijn die gericht zijn op de regio Brabant, met nieuws, weer, verkeer, muziek uit de regio en muziek in het format ‘de grootste hits aller tijden’, met vele popclassics.

Op de vraag of de dj’s van Radio 10 ook te horen zullen zijn, meldt Talpa Networks: “We sluiten niet uit dat in de toekomst dj’s van Radio 10 een speciaal programma gaan maken op Radio 10 Brabant.” De naam Radio 8FM verdwijnt niet volledig. Het radiostation blijft te ontvangen op 95.3 FM in Noordoost-Brabant. Daarnaast blijft Radio 8FM in heel Brabant te ontvangen op DAB+.

Bron: Radiofreak/BM

Bericht delen