Article header image

The Sense of Dance met Oud & Nieuw op 3FM

De jaarwisseling op 3FM wordt dit jaar verzorgd door Ajouad el Miloudi van BNN. In een speciale uitzending van The Sense of Dance luidt de BNN-dj 2011 in. Niet vanuit de nieuwe studio in Hilversum, maar rechtstreeks vanaf Sensation in Düsseldorf. De speciale uitzending is vrijdag 31 december van 23.00 tot 04.00 uur te horen bij BNN op 3FM.

In het programma zijn de live sets van diverse dance-dj’s van dit moment te horen. Fedde le Grand, Sebastiaan Ingrosso, Joris Voorn & 2000 and One en Richie Hawtin komen in de studio langs om terug te blikken op hun successen van het afgelopen jaar en te vertellen over hun plannen voor 2011. Tijdens de uitzending van The Sense of Dance bellen ook BN’ers in om hun nieuwjaarswensen uit te spreken.

El Miloudi, dit jaar winnaar van de Philip Bloemendal Award, de prijs voor jonge talentvolle radio- en televisiemakers: “Nieuwjaar vieren op één van de grootste dansfeesten ter wereld, met de beste dj’s die er rondlopen tijdens een live uitzending voor BNN op 3FM. Mijn jaar kan niet beter beginnen!”

Bron: Radio.NL/Broadcast Magazine

Bericht delen