Dinsdag 16 januari 2018

Megastad FM ontkent berichtgeving RTV Rijnmond

De regionale omroep RTV Rijnmond heeft vrijdag bekend gemaakt dat Megastad FM tot het einde van het seizoen de wedstrijden van Feyenoord live zal uitzenden. Volgens de redactie van Rijnmond zou Megastad de uitzendrechten tot het einde van dit seizoen gratis krijgen. Eerder deze week werd bekend dat er voorlopig een einde komt aan de samenwerking tussen Feyenoord en RTV Rijnmond.

Jeroen Dijk, programma-directeur van Megastad FM, is verrast over de recente berichtgeving: “Het is zonde dat onze grote broer Rijnmond, die wij zo respecteren, het nodig acht onjuiste informatie te verspreiden over contacten tussen Feyenoord en Megastad FM én het marktaandeel. Wellicht was het een idee geweest om het journalistieke grondbeginsel van hoor en wederhoor toe te passen.”

Feyenoord en Megastad FM hebben nog nooit om de tafel gezeten om over eventuele uitzendingen te praten. Er kan, volgens Dijk, dus nog helemaal niets gezegd worden over uitkomsten van gesprekken die simpelweg nog niet hebben plaatsgevonden.

Bron: Megastad FM

Bericht delen