Dinsdag 16 januari 2018

Kink FM nu elke avond via Xite

Kink FM is nu elke avond te zien op de interactieve muziektelevisiezender Xite die via het digitale basispakket van UPC en Caiway uitzendt. Kink FM neemt de programmering van de late avond, van 23.00 tot 2.00 uur, volledig voor haar rekening.

Met de uitbreiding van de samenwerking met Xite zet Kink FM opnieuw een stap in de verdere verbreding van het crossmediale aanbod. Op de late avond biedt Kink FM op Xite eigen programma’s waarin veel ruimte is voor kwaliteitsmuziek. De kenmerken van Kink FM op de radio als muziekpionier zullen ook in de programmering op Xite te herkennen zijn: ruime aandacht voor de betere pop- en rockmuziek.

Kink FM en Xite werkten al eerder samen. Kink TV, het online tv-kanaal van de omroep, zendt sinds begin 2009 via internet televisieprogramma’s uit die door studenten van V-Academy, de kweekvijver voor jonge mediatalenten, ontwikkeld worden. Een aantal van die programma’s wordt ook door Xite uitgezonden. Op termijn zullen meer specifiek voor Kink TV ontwikkelde programma’s op Xite te zien zijn. Hiervoor zijn inmiddels enkele formats in ontwikkeling.

Bron: Kink FM

Bericht delen