Dinsdag 16 januari 2018

Jury Radiobitches Awards 2010 bekend

De complete jury voor de RadioBitches Awards 2010 is bekend. Eerder werd al onthuld dat Tineke de Nooij de rol als juryvoorzitter op zich neemt. De jury bestaat verder uit Erik de Zwart, Sieb Kroeske, Marjolein Dekkers, Pierre Papa en Iwan Reuvekamp.

De RadioBitches Awards zijn publieksprijzen waarbij eerst door een deskundige jury in elke categorie drie radiovrouwen worden genomineerd. De prijzen zijn in het leven geroepen om ook eens de radiovrouwen in het zonnetje te zetten.

Begin november 2010 maakt de jury de genomineerde RadioBitches bekend. Het publiek bepaalt vervolgens de winnaressen door op radiobitches.nl hun stem uit te brengen.

De jury wordt gecompleteerd door twee radiocoaches: Pierre Papa heeft zijn eigen coaching-bedrijf Radiocoach, waar hij regionaal en landelijk talent coacht. Voorheen werkte hij als presentator en nieuwslezer bij onder meer 3FM, AVRO en V-Radio. Hij was ook actief als coach en programmaleider bij jongerenzender FunX. De andere coach in de jury is Iwan Reuvekamp, tegenwoordig programmadirecteur bij Q-music Nederland. Tot voor kort was Iwan opleidingscoördinator bij 3FM en was hij regisseur en producer van het ochtendprogramma van Giel Beelen.

Bron: Radioactive.blog

Bericht delen