Nieuwe middagshow Joris & Julia op ZTACK
donderdag 5 november 2020

Nieuwe middagshow Joris & Julia op ZTACK

Op vrijdag 6 november starten ex-538 collega’s Joris Klokkers en Julia Bloem met hun eigen middagshow Joris & Julia op het jongerenstation ZTACK.

In de nieuwe, crossmediale radioshow met spraakmakende (muzikale) gasten bespreken Joris en Julia op eigen wijze het nieuws en de laatste gossip. Daarnaast is er iedere week een ton te winnen en zullen zij ook exclusieve content aanbieden via hun podcast waarmee de luisteraars een kijkje achter de schermen krijgen.

Joris en Julia zijn elke vrijdagmiddag van 16.00 tot 18.00 uur te beluisteren op ZTACK. Het duo werkte al eerder samen bij Talpa Radio (Radio 538), waar ze naast het produceren van radioshows ook een tijdje samen een radioshow maakten op XM, The Talentstation.

Radiocoach Pierre Papa: “Joris en Julia zijn gevorderde jonge multimediatalenten die graag het randje opzoeken en er soms overheen donderen en daar is bij ons ruimte voor. Ze gaan de allereerste middagshow op ZTACK maken en gaan dat doen op een frisse en crossmediale manier. Hiermee zetten we met ZTACK in korte tijd alweer de volgende stap in onze ontwikkeling als online jongerenplatform”.

ZTACK
Het jongerenplatform ZTACK werd op 1 januari 2019 gelanceerd vanuit het talentenprogramma The Radio Project. De Hilversumse mediabedrijven YPCA De Radiofabriek en Radiocoach Pierre Papa lieten hierbij een groep jonge multimedia talenten geheel zelfstandig bouwen aan het radiostation van de toekomst. Dit resulteerde in ZTACK.

ZTACK biedt jongeren content in de breedste zin van het woord. De focus ligt hierbij op audiocontent. Zo werden in korte tijd een non-stop radiostation, live radioshows en speciale podcasts voor jongeren ontwikkeld.

Bron: De Radiofabriek/BM

Bericht delen