Nietsvermoedende mensen krijgen € 10.000 van Qmusic
vrijdag 26 april 2019

Nietsvermoedende mensen krijgen € 10.000 van Qmusic

Drie willekeurige mensen in Nederland winnen binnenkort € 10.000, zonder mee te doen aan een loterij of prijsvraag. Voor De Uitverkorene heeft Qmusic een gerenommeerde privédetective het land ingestuurd om drie mensen te selecteren op basis van een simpele goede daad. Zij zijn De Uitverkorenen en hebben dus gewonnen zonder ergens aan mee te spelen

Vanaf maandag 6 mei geven dj’s van Qmusic elke dag hints op de radio en online. Dit kan gaan om woonplaats, hobby’s of wat voor schoenen De Uitverkorene van die week draagt. Als de Uitverkorene zichzelf herkent, hoeft hij alleen maar de gezichtsscan in de Qmusic app te doen.

Op basis van geavanceerde gezichtsherkenning weet de app dan of het de juiste persoon is. Als het een match is, wordt De Uitverkorene teruggebeld door een dj en ontvangt hij of zij € 10.000. De Uitverkorene heeft na de eerste hint vijf dagen de tijd om zich te melden, want de week erop begint Qmusic weer met een nieuwe Uitverkorene. Het spel wordt in totaal drie keer gespeeld.

Elke Uitverkorene wordt op een random manier uitgekozen door de privédetective. Het enige dat bekend is, is dat hij of zij een goede daad heeft gedaan. Een kleine goede daad kan dus zomaar € 10.000 opleveren.

Bron: Qmusic/BM

Bericht delen