Laat met Lex nieuwe avondshow op Radio 10
woensdag 18 juli 2018

Laat met Lex nieuwe avondshow op Radio 10

Radio 10 komt met een nieuwe doordeweekse avondshow. Vanaf 3 september presenteert Lex Gaarthuis van 21.00 tot 00.00 uur Laat met Lex, waarin hij samen met luisteraars terugblikt op de dag.

Momenteel is Gaarthuis met Goeiemorgen Lex nog in de ochtend op Radio 10 te horen. Populaire onderdelen van dat programma – zoals de Guestlist, waarin BN’ers de show eenmalig overnemen om hun favoriete hits te laten horen – gaan over naar Gaarthuis’ avondprogramma.

Gaarthuis: “Na tien jaar ochtendshows presenteren ga ik nu die andere show op mijn radio-bucketlist maken: een eigen late-night show. Toen ik deze wens uitte binnen Radio 10 werd er meteen enthousiast op gereageerd. Ik ben er blij mee dat ik ook de komende jaren onderdeel blijf van het leukste radiostation van Nederland.”

Roland Snoeijer, radio director Radio 10: “Steeds meer luisteraars hebben het unieke geluid van Radio 10 de afgelopen tijd ontdekt en nu bieden we ook in de late avond een uniek programma. Lex is de perfecte host om de dag mee af te sluiten, met humor en openheid en interactie met de luisteraars. We zijn dan ook erg blij dat hij zijn contract bij Radio 10 heeft verlengd.”

Bron: Talpa Radio / BM

Bericht delen