Johnny de Mol eenmalig dj bij Sky Radio
donderdag 7 februari 2019

Johnny de Mol eenmalig dj bij Sky Radio

Vrijdag 8 februari laat Sky Radio bij hoge uitzondering een dj toe in haar studio. Johnny de Mol mag voor één keer plaatsnemen achter de knoppen bij het non-stop muziekstation om aandacht te vragen voor stichting Het Vergeten Kind.

De Mol presenteert de Sky Radio Top 5 over 9 met zijn eigen vijf favoriete nummers. Eén van de tracks die zeker voorbij komt in het toplijstje van de presentator is Je bent niet alleen, het nummer dat hij samen met Glen Faria opnam om de petitie van Het Vergeten Kind extra onder de aandacht te brengen.

De Sky Radio Top 5 over 9 wordt, zoals de naam al aangeeft, iedere werkdag om 09.05 uur, direct na het nieuws, uitgezonden bij Sky Radio. De toplijst bestaat normaal gesproken uit een vijftal hits die door een luisteraar zijn aangevraagd via skyradio.nl of de gratis Sky-app. Van tijdloze popclassics tot bijna vergeten one hit wonders, alles kan voorbijkomen in de Top 5 over 9. Vrijdag 8 februari staat de Top 5 over 9 eenmalig in het teken van de vijf favorieten van Johnny de Mol.

Bron: Talpa Radio/BM

Bericht delen