Jeroen Latijnhouwers opvolger Maya Eksteen bij Radio M Utrecht
woensdag 16 december 2020

Jeroen Latijnhouwers opvolger Maya Eksteen bij Radio M Utrecht

Jeroen Latijnhouwers presenteert vanaf maandag 4 januari Utrecht komt thuis bij Radio M Utrecht. Na tien jaar neemt Maya Eksteen afscheid en geeft het stokje door aan Jeroen.

Het radioprogramma Utrecht komt thuis is iedere werkdag van 17.00 tot 19.00 uur te horen op de regionale radiozender met nieuws, weer, verkeer en vaste rubrieken van onder andere dierenarts Martijntje en hovenier Jurgen, het juridisch loket en de Consumentenbond.

Maya Eksteen: “Het was een moeilijke beslissing om te stoppen. Want ik heb met heel veel plezier programma’s gemaakt bij Radio M Utrecht. Zeker als je wat ouder wordt, vliegt de tijd voorbij en als je dan nog eens iets anders wilt oppakken, moet je op een gegeven moment de knoop doorhakken. Ik ben heel blij met mijn opvolger en wens de luisteraars heel veel plezier met hem.”

Pieter Vorage, Programmaleider van Radio M Utrecht, over het vertrek van Maya: “Namens onze luisteraars en het team van Radio M Utrecht wil ik Maya bedanken voor tien jaar mooie radio. Haar warme persoonlijkheid, humor en professionaliteit gaan we zeker missen. Met de komst van Jeroen Latijnhouwers zorgt Radio M Utrecht ook in het nieuwe jaar voor een prettig en vertrouwd geluid in namiddag.”

De nieuwe presentator van Utrecht komt thuis, Jeroen Latijnhouwers, heeft zin in de nieuwe uitdaging. “Het is mij een eer en een genoegen om Maya te mogen opvolgen bij Radio M Utrecht. Nog even en dan mag ík iedereen op een gezellige, informatieve manier meenemen van de middag naar de avond.”

Bron: RTV Utrecht/BM

Bericht delen