Jasper wint na 138 uur privé-optreden Mumford & Sons
maandag 6 mei 2019

Jasper wint na 138 uur privé-optreden Mumford & Sons

De 19-jarige Jasper uit Sint-Kruis heeft maandagmorgen bij NPO 3FM een privé-optreden van Mumford & Sons gewonnen. De afgelopen week hing hij ruim 138 uur aan de telefoon waar hij het tijdens het spel 3FM Linecheck opnam tegen twee andere kandidaten.

Het spel: 24 uur per dag alert blijven omdat elk moment gecheckt kon worden of een deelnemer nog aan de lijn was. Jasper speelde het spel voor zijn schoonfamilie; het was een lang gekoesterde wens van zijn inmiddels overleden schoonvader om Mumford & Sons nog eens live te zien. Met het winnen van 3FM Linecheck kan hij zijn schoonfamilie deze unieke ervaring geven. Jasper: “Ik ben zo blij dat ik ze dit kan geven. Omdat ze ondanks alles zo sterk zijn gebleven en iets moois mogen meemaken.”

In totaal hebben 24 deelnemers, inclusief de 3 finalisten, een plek weten te veroveren in de 3FM Linecheck. 5 daarvan is het gelukt om 24 uur of langer aan de lijn te blijven. Mumford & Sons is de eerste band die een 3FM Mega Exclusive geeft. Het optreden is donderdag 9 mei live te horen in Sanders Vriendenteam op NPO 3FM.

Bron: NPO/BM

Bericht delen