Gerard Ekdom zoekt de leukste hond van Nederland
maandag 7 september 2020

Gerard Ekdom zoekt de leukste hond van Nederland

Na het succes van de eerste zoektocht naar de leukste hond van Nederland, gaat Radio 10-dj Gerard Ekdom dit jaar weer op zoek naar een hond die deze erepenning verdient. Alle baasjes van Nederland kunnen hun hond aanmelden en maken kans om opvolger te worden van labradoodle Pieter.

De zoektocht van hondenvriend Ekdom start maandag en op 18 september wordt bekend welke viervoeter de leukste, grappigste, mooiste, slimste, kortom: leukste van Nederland is. Gerard Ekdom: “Ik ben helemaal uitgelaten dat we dit weer gaan doen. Het zal nog een hele kluif worden om de selectie te maken.”

Luisteraars met een leuke hond kunnen deze tot en met zondag 13 september aanmelden door een foto of video van hun trouwe viervoeter en bijbehorende motivatie in te sturen via radio10.nl. Een vakkundige jury, onder leiding van Martin Gaus, buigt zich vervolgens over de inzendingen, waarna op maandag 14 september een shortlist van de vijf allerleukste honden bekend wordt gemaakt.

Op hen kan tot en met 18 september 8.30 uur opnieuw gestemd worden. Dezelfde dag wordt tijdens Ekdom in de Morgen duidelijk welke hond er met de titel ‘De Leukste Hond van Nederland’, de bijbehorende ‘brokaal’ en een jaar lang gratis hondenbrokken vandoor gaat.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen