Edwin Evers komt terug op de radio
Woensdag 06 november 2019

Edwin Evers komt terug op de radio

Hoewel Edwin Evers eind vorig jaar zijn radiomicrofoon aan de wilgen hing, lijkt deze beslissing wellicht niet van lange duur. De voormalig 538-dj zei dinsdag in De Wereld Draait Door, waarin hij tijdens de uitzending door Giel Beelen werd gebeld, dat hij denkt dat hij volgend jaar weer op de radio te horen is.

Edwin Evers vertelde dat hij vaak de vraag krijgt wanneer en of hij nog terugkeert. Het antwoord op de vraag laat hij afhangen van zijn gevoel, maar wel zei de dj te denken dat hij ergens in 2020 weer te horen is. “Als iemand me nog wil hebben.”

Bij zijn afscheid van Radio 538 kreeg Evers van Talpa Network-eigenaar John de Mol de toezegging dat hij op elk moment kan terugkeren op één van de vier radiozenders van Talpa Radio. Naast Radio 538 behoren ook Radio 10, Sky Radio en Radio Veronica tot de groep.

Sinds zijn sabbatical zit Evers in ieder geval niet stil. “Ik vul mijn dagen met muziek maken, het voorbereiden op mijn theatershows en het schrijven van liedjes. Ik verveel me geen seconde.”

Bron: AD/BM

Bericht delen