Daniël Lippens en Erik-Jan Rosendahl naar SLAM!
woensdag 11 november 2020

Daniël Lippens en Erik-Jan Rosendahl naar SLAM!

Vanaf januari zijn op SLAM! twee nieuwe presentatoren te horen. Daniël Lippens (Radio 538) en Erik-Jan Rosendahl (NPO Radio 2) gaan de avondshow verzorgen.

Met de komst van Daniël zal er een vertrouwd geluid op SLAM! klinken. Tot 2014 was hij al te horen met De Avondploeg. Naast de avondshow is Daniël straks iedere vrijdag actief tijdens de SLAM! MixMarathon en op zaterdag met de SLAM! WKNDMX.

Het nieuwe avondprogramma met Daniël Lippens en Erik-Jan Rosendahl is vanaf 4 januari te beluisteren, te zien op SLAM! TV en te volgen via de livestream van SLAM! YouTube. Tot het einde van dit jaar zal Anoûl Hendriks de huidige avondshow Club Ondersteboven blijven presenteren. Vanaf 4 januari krijgt Anoûl een nieuwe plek in de SLAM! programmering.

Lippens is enthousiast: “Ik vind het te gek om weer aan de slag te gaan bij SLAM! Het is mijn eerste liefde in radioland en ik heb het gevoel dat er nog een waanzinnig hoofdstuk te schrijven is. Erik-Jan is één van mijn radiohelden en om nu samen met hem de avond onveilig te maken is echt een jongensdroom die uitkomt.”

“Daniël en ik kijken op dezelfde manier naar radio maken: er moet iets gebeuren”, vult Erik-Jan Rosendahl aan. “Waar je aan moet denken? Onbegrijpelijke jingles, boodschappen met dubbele lading en nutteloze (maar grappige) spelletjes. Net iets vaker dan normaal gaan we het bizarre, het onbenoembare of het taboe aanraken in onze show. Dat zal ervoor zorgen dat we echt iets anders neerzetten dan de mainstream radio. Ik kijk ernaar uit om er samen met Daniël iets moois van te maken.”

Martijn Zuurveen (Radio Director RadioCorp): “Met Daniël en Erik-Jan is ons team hebben we de perfecte combinatie voor de avondshow van SLAM!. Deze twee gevestigde namen hebben bewezen vernieuwende en creatieve contentmakers te zijn. Het is een 1 op 1 match met onze zender.”

Bron: SLAM!/BM

Bericht delen