Barry Brand terug bij WILD FM
zaterdag 22 augustus 2020

Barry Brand terug bij WILD FM

De programmering van WILD FM gaat per 31 augustus veranderen. Meest opvallende wijziging is de middagshow, waar Wouter Kooiman na jaren van trouwe dienst afscheid neemt van WILD FM en plaats maakt voor een oude bekende: Barry Brand.

In het verleden was Barry al te horen op WILD FM. Brand hierover: “Het werd wel weer eens tijd, haha. Ik heb er heel veel zin in in ieder geval.”

Ook de rest van de dagprogrammering verandert. De lunchshow wordt voortaan verzorgd door Quinten van Hilten, het tijdslot van 14.00 tot 16.00 uur gaat naar Joris Klokkers en Guus Lammerink doet de show tussen 18.00 en 20.00 uur.

Dylan Beukenkamp heeft door andere drukke werkzaamheden besloten zijn uren tussen 14.00 en 16.00 uur te verruilen voor een avondprogramma. Hij zal voortaan op maandag tot en met woensdag tussen 20.00 en 22.00 uur te beluisteren zijn en bovendien op vrijdagavond een nieuw jong en wild programma gaan maken, samen met Dave Jongen.

Programmaleider Coen Bom is blij met de enthousiaste en jonge groep deejays. “In zeer moeilijke tijden hebben wij een volwaardige programmering weten op te zetten én vol te houden. Daarvoor kan ik alleen maar de groep jocks bedanken. Het is fijn om te zien hoe men zelf met ideeën komt, initiatieven neemt, zoals de WILD Hot 100 eerder dit jaar, die we in vier dagen gerealiseerd hebben.”

Ook nieuw in de programmering zijn de WILD Cards. Drie tracks die volop steun krijgen van WILD FM. Aan de luisteraar de keuze welke van die drie tracks ze in de volgende week in A-rotatie willen horen.

In september start WILD FM ook met de WILD Foundation… Born to be Free. In samenwerking met TWR (Trans World Radio) zullen er in de (late) avonduren christelijke programma’s worden geproduceerd, gepresenteerd door Rob van Rossum en anderen. Via de nieuwe website www.wildfoundation.nl volgt spoedig meer informatie.

WILD FM is het regionale hitradiostation voor Groot Amsterdam, Noord-Holland en Flevoland en te beluisteren via vier etherfrequenties: Groot Amsterdam 93.6 FM, Alkmaar 96.3 FM, Haarlem 97.3 FM, Almere 97.4 FM, in de hele Randstad op DAB+ 8A en wereldwijd via www.wildfm.nl.

Bron: WILD FM/BM

Bericht delen