538 verlengt actie Hierrr Met Je Rekening
Vrijdag 15 januari 2021

538 verlengt actie Hierrr Met Je Rekening

In de eerste twee weken van Hierrr Met Je Rekening stuurde Nederland tienduizenden rekeningen in naar Radio 538. Daarom heeft het radiostation besloten om de actie uit te breiden. Tijdens Super Blue Monday worden er op de meest deprimerende dag van het jaar éxtra veel rekeningen van Nederlanders betaald die het nieuwe jaar goed willen beginnen.

Hoewel Nederland in lockdown zit, de vakanties nog ver weg lijken en de eerste goede voornemens alweer over boord worden gegooid, is Blue Monday dit jaar juist een positieve dag voor 538-luisteraars.

Op maandag 18 januari worden er ieder uur rekeningen betaald die ingezonden zijn via 538.nl. Niks is te gek: een nieuwe hobby die niet van de grond is gekomen, een factuur van een kapot telefoonscherm of een stukgeslagen wekker, alles kan worden ingezonden.

Zodra de naam van de inzender door één van de 538-dj’s wordt genoemd, heeft deze luisteraar een kwartier de tijd om de studio te bellen. Lukt dat? Dan betaalt 538 zijn of haar rekening. Lukt het niet? Dan gaat de aasgierenlijn open en worden de kosten van de rekening terugbetaald aan de luisteraar die als eerste in de uitzending komt.

Hierrr Met Je Rekening is nog tot en met vrijdag 22 januari te horen op 538 en te volgen via 538.nl en de social media kanalen. Van maandag tot en met donderdag vindt de actie plaats van 7.00 tot 19.00 uur en op vrijdagen tot 18.00 uur.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen