Dinsdag 16 januari 2018

100% NL partner Nederlandse handbaldames

Radiostation 100% NL is officieel mediapartner van de Nederlandse handbaldames. 100% NL verbindt zich de komende periode aan het team van bondscoach Henk Groener. Na het behalen van de Zilveren medaille tijdens het WK Handbal in Denemarken is de kans voor deelname voor het team deze zomer aan de Olympische Spelen groot.

Sjoerd IJsseldijk, marketing manager 100% NL: “Fantastisch dat 100% NL zich mediapartner van de Nederlandse Handbaldames mag noemen! 100% NL scoort goed bij de vrouwelijke luisteraars en lezers. De dames doen het goed en na alle mooie overwinningen wordt het Nederlandse handbal steeds populairder. Wij zullen met alle media van 100% NL het team op alle mogelijke manieren supporten.”

Sven Rouwenhorst, Business Development Nederlands Handbal Verbond (NHV): “Mooi dat de Nederlandse Handbaldames en 100% NL elkaar deze periode op alle mogelijke manieren ondersteunen! Beide partijen passen goed bij elkaar en we kijken dan ook uit naar een langdurige en succesvolle samenwerking!”

On air wordt er ook veel aandacht aan het damesteam besteed. Zo volgt de 100% NL ochtendshow Goeiemorgen Lex de Nederlandse Handbaldames de komende weken op de voet. En het radiostation geeft binnenkort VIP-Tickets voor de laatste EK-kwalificatiewedstrijd weg.

Bron: 100% NL/Broadcast Magazine

Bericht delen