Masmedia produceert SBS6-programma Wij Emigreren
maandag 28 oktober 2019

Masmedia produceert SBS6-programma Wij Emigreren

Emigreren naar het buitenland om daar een onderneming op te starten en een nieuw leven op te bouwen. Veel mensen dromen ervan, maar enkelen wagen daadwerkelijk de stap om alles op te geven en voorgoed te verhuizen om bijvoorbeeld een camping op te zetten, een B&B te realiseren of een restaurant te runnen.

De zes Nederlandse gezinnen in Wij Emigreren wagen zich aan dit dappere avontuur en verkassen naar hún droombestemming. Wij Emigreren is vanaf zaterdag 2 november om 21.30 uur te zien bij SBS6.

Iedere aflevering staat een emigrerend stel of gezin centraal. Zij worden gevolgd tijdens hun voorbereidingen in Nederland, het emotionele afscheid van familie en vrienden en hun eerste stappen in het land van bestemming. De mensen in het programma krijgen helaas ook wel eens te maken met tegenslagen. Geldgebrek, taalbarrières en eenzaamheid passeren zo nu en dan de revue. Eén ding hebben alle ondernemers in Wij Emigreren gemeen: een bijzonder positieve ondernemersgeest en een flinke dosis doorzettingsvermogen.

Wij Emigreren wordt geproduceerd door Masmedia.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen