Marijn Frank presenteert De Slaapservice bij NPO Zapp
donderdag 29 augustus 2019

Marijn Frank presenteert De Slaapservice bij NPO Zapp

In het nieuwe VPRO-jeugdprogramma De Slaapservice gaat Marijn Frank langs bij kinderen die om verschillende redenen niet kunnen slapen. Met twee luisterende oren ontrafelt Marijn waarom de kinderen wakker liggen. En met een magische koffer vol creatieve slaaptechnieken doet ze haar uiterste best om ervoor te zorgen dat ze de slaap wél kunnen vatten.

Een belangrijke sportwedstrijd, horrorclowns, een spannend fietsexamen, enge schaduwen op de muur en chips etende ouders. Allemaal redenen om wakker van te liggen. Marijn komt bij de kinderen langs met haar magische koffer. Samen gaan ze op een slaapverwekkend avontuur, waarbij ze ook hun grote helden ontmoeten. Zo schakelt Marijn de hulp in van acteur Alex Klaasen, topturnster Sanna Veerman en kinderboekenschrijver Jacques Vriens.

Marijn Frank is een van de verslaggevers van Keuringsdienst van Waarde. Eerder presenteerde zij programma’s als De Prijsvechter, DocTalks IDFA Special, De Rekenkamer en Het Beloofde Land. Daarnaast maakte ze documentaires, zoals de jeugddocumentaire Bente’s Stem en Vleesverlangen.

De Slaapservice is vanaf zondag 8 september om 18.20 uur te zien op NPO Zapp. De regie is in handen van Eva Nijsten, Eefje Suijkerbuijk en Tessa Louise Pope.

Bron: VPRO/BM
Foto: Merlijn Doomernik

Bericht delen