ZDF Enterprises neemt Off the Fence over
dinsdag 8 januari 2019

ZDF Enterprises neemt Off the Fence over

ZDF Enterprises heeft dinsdag laten weten een overeenkomst te hebben getekend voor het verwerven van een 100 procent-belang in het Nederlandse non-fictie contentbedrijf Off the Fence bv. CEO en oprichter Ellen Windemuth blijft in functie als CEO.

De Off the Fence-groep produceert en distribueert programma’s op wereldwijde schaal. Ellen Windemuth is ook de voorzitter van de Jackson Hole Wildlife Summit, een van de meest prestigieuze natuurbehoud-festivals ter wereld.

Off the Fence Productions maakt televisie- en digitale content. Het productiebedrijf heeft meer dan 500 uur televisieprogramma’s gemaakt voor onder meer History Channel, MTV, BBC, Channel 4, MSNBC, PBS, National Geographic Channel, Discovery, The Weather Channel en ZDF.

Off the Fence Distribution heeft een catalogus van meer dan 6.500 uur aan uiteenlopende programma’s in de categorieën Wildlife, Science, History, Travel, People & Culture en Lifestyle. Met verkoopkantoren in Amsterdam, Londen, Kaapstad en Mainz heeft Off the Fence een omvangrijk distributiekanaal.

Ellen Windemuth, CEO van Off the Fence bv: “We zijn erg verheugd om deel uit te mogen maken van ZDF Enterprises. We werken al twintig jaar nauw samen en er is veel wederzijds respect. We hebben een gemeenschappelijke strategie ontwikkeld en ik kijk er naar uit om dit samen te realiseren.”

Bron: ZDF/BM

Bericht delen