Waku Waku maakt deelnemers nieuwe reeks bekend
dinsdag 4 oktober 2022

Waku Waku maakt deelnemers nieuwe reeks bekend

De familiespelshow Waku Waku van KRO-NCRV keert maandag 17 oktober terug in een nieuw jasje op NPO Zapp. Onder leiding van presentator Sosha Duysker nemen iedere week vier bekende Nederlanders het tegen elkaar op.

Met zinnige en onzinnige dierenweetjes wil KRO-NCRV de liefde en kennis voor de natuur vergroten bij jong en oud. Waku Waku is vijf weken lang iedere werkdag te zien om 18.25 uur bij KRO-NCRV op NPO Zapp.

Bekende gezichten
Onder de deelnemers bevinden zich vele bekende namen. Dit seizoen doen onder anderen mee: Dylan Haegens, Dionne Slagter, Hugo Kennis, Ron Boszhard, Marije Zuurveld, Bizzey, Kim-Lian van der Meij, Jasmine Sendar en Jeangu Macrooy. Ron Boszhard heeft als enige kandidaat zelfs nog meegespeeld in het oude Waku Waku.

Na vier weken strijden zal in de vijfde week in de finale duidelijk worden wie de meeste aapjes heeft verzameld en dus de grootste dieren- en natuurkennis bezit van dit seizoen. Deze persoon wint € 1.500 om te schenken aan zijn of haar zelfgekozen goede dierendoel, bovenop het geldbedrag dat al is gewonnen bij de dagwinst.

Wintereditie
Naast het reguliere seizoen is vanaf 5 december drie weken lang een dagelijkse wintereditie te zien van het vernieuwde Waku Waku. Ook hier ligt de presentatie in handen van Sosha met reportages van Tim Hogenbosch, ook bekend van KRO-NCRV’s Beestenbrigade.

Bron: KRO-NCRV/BM
Foto: Annemieke van der Togt/KRO-NCRV

Bericht delen