Dinsdag 16 januari 2018

The Voice Mongolia dit jaar van start

Nadat in 180 landen ter wereld The Voice al is te zien, gaat ook Mongolië een eigen versie van het programma op tv en sociale media brengen. De talentcompetitie is in Mongolië het eerste grote van oorsprong westerse format dat geproduceerd wordt door NTN.

Deze zender is eigendom van de National Times News Media-groep. Het station, dat 1,5 miljoen kijkers bereikt in de hoofdstad Ulaanbaatar en nog eens 1,5 miljoen in de provincie, lanceert een intensieve sociale mediacampagne om kijkers te attenderen op The Voice Mongolia.

Bulgan Bayasgalant, CEO van de National Times News Media-groep, zegt: “Het is de hoogste tijd dat we content die van wereldklasse is naar Mongolië halen. Wij zijn ervan overtuigd dat The Voice is wat kijkers willen zien. Muziek is altijd al belangrijk geweest bij onze nomadische levenswijze. Als een van de oudste samenlevingen ter wereld hebben de mensen in Mongolië een rijke en uitgesproken muziektraditie geërfd van hun voorouders. De jeugd in dit land volgt de internationale trends in de muziek nauwgezet en voegt zodoende een eigen dimensie toe aan de nieuwe identiteit van Mongolië.”

Managing Director Maarten Meijs van Talpa Global voegt hier aan toe: “De National Times News Media-groep is een krachtige nieuwkomer in het tv-landschap van Mongolië. Wij zijn dan ook heel trots op hun enthousiasme en vertrouwen in The Voice.”

The Voice is op dit moment op elk continent te zien in bijna 60 afzonderlijke producties. Het programma trekt wereldwijd meer dan 500 miljoen kijkers, heeft 55 miljoen vrienden op Facebook en meer dan 10 miljoen volgers op Twitter. The Voice heeft in tal van landen tv-prijzen en –awards gewonnen, inclusief de prijs der prijzen, de primetime Emmy Award in de VS.

Bron: Talpa/Broadcast Magazine

Bericht delen