Dinsdag 16 januari 2018

Voetbal Inside: fris en vertrouwd

Het trio Genee, Van der Gijp en Derksen presenteert vanaf maandag 10 augustus bij RTL7 het nieuwe programma Voetbal Inside. Naast de vaste analytici ontvangt Genee iedere maandag- en vrijdagavond onder andere Hans Kraaij jr., Wim Kieft, Jan Boskamp en andere prominenten uit de voetbalwereld.

Simon Zijlemans gaat namens Voetbal Inside op pad om het laatste nieuws vanuit het land te verzamelen. En aan tafel wordt gediscussieerd over de laatste ontwikkelingen op en rondom de voetbalvelden. Wedstrijden, strategieën en hoofdrolspelers worden geanalyseerd en de leukste fragmenten passeren de revue.

Marco Louwerens, zenderdirecteur RTL 7: “De verstokte fans hoeven niet te vrezen: ook onder de nieuwe titel blijft Voetbal Inside in de kern wat het altijd is geweest: Wilfred, Johan en René die met hun tafelgast de voetbalwereld onder de loep nemen. Dat ze dat op geheel eigen wijze doen, is inmiddels een gegeven. Wel zal het programma onder de nieuwe titel en een nieuwe look and feel, enige verfrissing ondergaan. Zo zullen er naast het nieuwe logo, ook een paar nieuwe programma onderdelen worden geïntroduceerd. Verder wordt er de komende periode vooral online en op een nieuwe app het nodige aan het Voetbal Inside Platform toegevoegd.”

Ook wordt komende maandag de nieuwe website van de talkshow gelanceerd. Hierop is het laatste voetbalnieuws te vinden, maar ook alle hoogtepunten uit de afleveringen, bonusvideo’s, vaste rubrieken en reportages. Ook wordt de interactie met de kijker via de website en de app uitgebreid. Naast de vragen die de kijkers kunnen stellen aan de heren aan tafel wordt ook de Speler van de Week teruggeven aan het publiek. Elke week mogen de mensen thuis bepalen wie de beste speler van de betreffende ronde is. Aan het einde van de maandaguitzending maakt Genee de winnaar van de week bekend.

Bron: RTL7/Broadcast Magazine

Bericht delen