Woensdag 17 januari 2018

Utopia krijgt dubbele zendtijd

SBS6 gaat vanaf januari het Talpa-programma Utopia uitzenden van 19.00 – 20.00 uur. Dat betekent een verdubbeling van de zendtijd.
 

De woordvoerder van SBS6 meldt: “Utopia heeft al vier jaar lang mooie kijkcijfers. Inhoudelijk gebeurt er veel, dus wij denken dat we de kijkers een plezier doen met langere afleveringen. Begin deze maand vierde Utopia de 1.000ste aflevering en inmiddels is het de langstlopende dagelijkse realityreeks ter wereld. Dit najaar kijken er dagelijks gemiddeld 600.000 mensen naar Utopia. Het aantal kijkers ligt daarmee structureel boven dat van vorig najaar.”

Utopia is een van oorsprong Nederlands televisieprogramma dat is bedacht en ontwikkeld door John de Mol. In het programma verblijft een groep van 15 mensen permanent op een afgesloten terrein dat is uitgerust met camera’s, zodat ze voortdurend door de kijkers kunnen worden gevolgd. Een deel van de fans heeft een abonnement, waarmee ze voor 2,50 euro per maand op ieder moment van de dag de livestream kunnen aanzetten.

Bron: SBS Broadcasting/BM

Bericht delen