Twaalf bekende Nederlanders in The Masked Singer
zaterdag 7 september 2019

Twaalf bekende Nederlanders in The Masked Singer

Twaalf bekende Nederlanders, één vraag: wie zit er achter het masker? Het nieuwe programma The Masked Singer is vanaf vrijdag 27 september om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

De internationale hitserie was al een succes in Korea, Amerika en Duitsland. Nu gaan bekende Nederlanders zingend de strijd met elkaar aan in de meest bijzondere kostuums onder leiding van presentator Ruben Nicolai. De grote taak voor het panel en publiek is om de bekende Nederlanders te ontmaskeren.

Niemand weet wie er achter de maskers zit. Twee panels bestaande uit Gerard Joling en Buddy Vedder en Carlo Boszhard en Loretta Schrijver doen hun uiterste best om de identiteit van de karakters te achterhalen en met hun speculaties punten te verdienen. In de show komen hints voorbij, de panelleden mogen vragen stellen en de stemmen van de bekende Nederlanders zijn te horen tijdens de spetterende optredens. De bekende Nederlanders kunnen professionele zangers of zangeressen zijn, maar ook acteurs, presentatoren of sporters. Het publiek in de zaal stemt iedere week op basis van de performances wie zijn of haar masker af moet zetten en de show moet verlaten.

Op vrijdag 1 november strijden de vier overgebleven karakters om de trofee en de eer wie zich de ultieme The Masked Singer mag noemen. Ook wordt in de finale bekendgemaakt welk panel de meeste punten heeft gescoord. The Masked Singer wordt geproduceerd door Blue Circle.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen