Trailer van nieuw seizoen Flikken Maastricht
maandag 27 december 2021

Trailer van nieuw seizoen Flikken Maastricht

Het 16e seizoen van Flikken Maastricht start op vrijdag 7 januari 2022 om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 1. Er is een trailer verschenen.

Bart Barnas, mediadirecteur AVROTROS: “Flikken Maastricht is een serie die onverminderd succesvol is. Dat merken we niet alleen aan de lineaire- en online kijkcijfers, maar ook aan de vele reacties die we krijgen van kijkers en trouwe fans. Ik ben trots op het succes van de serie en ben verheugd dat we de trouwe fans blij kunnen maken met nog eens drie seizoenen.”

Seizoen 15 van Flikken Maastricht eindigde met een ware schok: de nieuwe teamchef is iemand die Eva en Wolfs (Angela Schijf en Victor Reinier) nooit hadden verwacht. Deze machtsverschuiving gaat voor een andere dynamiek op het bureau zorgen. Daarnaast dient zich een nieuwe, razendslimme aartsvijand aan die een persoonlijke vendetta heeft tegen Eva en Wolfs.

Naast deze rode draad hebben de schrijvers zich voor seizoen 16 weer laten inspireren door de actualiteit. Zo komen er 5G wappies, geradicaliseerde jongeren en wrekende moeders voorbij. Daarnaast zijn er ook weer de oude vertrouwde moorden en ontsnapte gevangenen.

Flikken Maastricht wordt geproduceerd door Hollands Licht in samenwerking met AVROTROS.

Bron: BM

Bericht delen