Woensdag 17 januari 2018

Tijd voor MAX gaat weer op toer

Na het succes van vorig jaar begint het nieuwe seizoen van Tijd voor MAX weer op locatie. Vanaf 4 september reizen Sybrand Niessen en Martine van Os in Tijd voor MAX op toer een maand door het land. In vier weken doen ze vier locaties aan: Scheveningen, Den Bosch, Blokzijl en Middelburg.

MAX-directeur Jan Slagter: “We zijn er volgens mij weer in geslaagd om vier mooie locaties in het land te vinden. Het rondreizen met Tijd voor MAX op toer past goed bij MAX, omdat we graag onze kijkers en achterban opzoeken, ook buiten de Randstad.”

In de eerste week, van 4 tot en met 8 september, heeft de tafel van Tijd voor MAX zeezicht. Sybrand Niessen en Martine van Os nodigen diverse gasten uit op de Boulevard van Scheveningen voor gesprekken en optredens in een nazomerse sfeer.

Vervolgens zet de Tijd voor MAX-karavaan haar kamp op in Den Bosch, om van 11 tot en met 15 september in de tuin bij de Sint-Janskathedraal samen met hun gasten te proeven van de Brabantse gezelligheid.

Na een week in het westen en zuiden, reist Tijd voor MAX richting het noorden. Het water- en natuurrijke Blokzijl is de locatie van 18 tot en met 22 september. Sybrand Niessen en Martine van Os ontvangen hier hun gasten aan de kade bij de sluis in het centrum van Blokzijl.

De toermaand wordt afgesloten in Zeeland. Tijd voor MAX strijkt van 25 tot en 29 september neer op de Markt in Middelburg, pal voor het stadhuis.

Tijd voor MAX op toer: vanaf 4 september iedere werkdag om 17.10 uur op NPO 1.

Bron: Omroep MAX/BM

Bericht delen