Dinsdag 16 januari 2018

The Passion live in bioscopen in Nederland

Op 2 april vindt de vijfde editie van het jaarlijkse televisiespektakel The Passion plaats in Enschede. Eye2Eye Media maakt bekend dat The Passion dit jaar ook live in negen bioscopen verspreid over Nederland te zien is.

Producent Jacco Doornbos: “De afgelopen jaren keken veel mensen samen met anderen naar The Passion. In huiskamers, op scholen en in kerken. The Passion is daarmee meer dan een tv-programma. Het evenement is een beleving geworden die mensen verbindt en je wilt delen met anderen. Daarom zijn we heel blij dat de muzikale vertelling van de laatste uren van het leven van Jezus dit jaar in full HD bekeken en beleefd kan worden in de bioscoop.”

Exclusief voor de bioscoopbezoekers is er voorafgaand aan de live Passion vertoning een Making of The Passion programma te zien onder de titel Jim meets Jesus. Hierin wordt de atheïstische hoofdrolspeler Jim de Groot gevolgd tijdens de voorbereidingen voor The Passion. Hij wil onder meer door een verblijf in een klooster kennis maken met de Jezus die hij gaat vertolken. Met ‘behind the scenes’ materiaal van The Passion 2015.

The Passion wordt vertoond in de JT bioscopen in Amersfoort, Apeldoorn, Eindhoven, Hilversum, Hoogeveen en Kerkrade. Daarnaast in Cineworld en in Service bioscoop Hollywoud Almkerk.

Bron: Eye2Eye Media

Bericht delen