Thank you for the music vanaf juni bij SBS6
vrijdag 24 mei 2019

Thank you for the music vanaf juni bij SBS6

Op zaterdag 8 juni start bij SBS6 de muzikale spelshow Thank you for the music. In iedere aflevering nemen drie duo’s het tegen elkaar op, onder leiding van Kim-Lian van der Meij.

Elk duo bestaat uit een vaste teamcaptain – Soundos el Ahmadi, Sanne Hans en Johnny de Mol – en een wekelijks wisselende BN’er. De BN’ers spelen de leukste muziekspellen – en zeven speciale publieksleden dragen ook een belangrijke noot bij.

Als een duo een muziekspel wint, kiezen ze één van deze zeven publieksleden. Dit zijn uitgesproken types: van een student tot een omaatje en van een bouwvakker tot een rocker. De duo’s kiezen dus puur op basis van looks. Wie denken ze dat het beste kan zingen?

Een speciale techniek meet de zuivere noten én alle valse uithalen, en zet deze direct om in positieve en negatieve punten. Hoe beter er gezongen wordt, hoe hoger de score. Elk speciaal publiekslid mag maar één keer zingen, dus hoe eerder een duo een spel wint, hoe groter de keuze nog is. Wie weet de publieksleden het beste op waarde te schatten?

Thank you for the music is ontwikkeld door Talpa Content en wordt geproduceerd door Talpa Producties.

Bron: Talpa TV/BM

Bericht delen