woensdag 17 januari 2018

Talkshow Jinek terug op late avond

Vanaf volgende week is de late avond op NPO 1 weer voor Eva Jinek. Zij staat in de startblokken om vanaf maandag 4 december een nieuw seizoen van Jinek te presenteren

Aan haar bekende talkshowtafel ontvangt ze de hoofdrolspelers uit de actualiteit. Politici, zakenmensen, hoogvliegers in de kunst en cultuur, deskundigen, topsporters en andere mensen die ons land een gezicht geven schuiven aan voor het gesprek van de dag. Ook verslaggever Jaïr Ferwerda levert weer zijn dagelijkse bijdrage aan Jinek, waarin hij de stemming in den lande én in politiek Den Haag peilt. 
 
Eva Jinek: “De talkshow is mijn tweede thuis, dus ik verheug me natuurlijk weer op alle gasten die ik mag ontvangen en de gesprekken die we met elkaar gaan voeren. Met zoveel nieuwe gezichten in Den Haag en alle gepeperde maatschappelijke discussies die er leven, wordt het ongetwijfeld weer druk en boeiend aan tafel. We gaan 2017 vrolijk uitluiden en ik heb heel veel zin om samen het glas te heffen op een heel nieuw jaar, vol verse ideeën en energie.”
 
Ook als Jinek niet op tv is, is zij 24 uur per dag, zeven dag per week aanwezig op haar platform evajinek.nl. Een journalistieke plek voor mensen die niet alles al zeker weten.
 
Jinek, vanaf maandag 4 december, rond 23.00 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Bron: KRO-NCRV/BM

Bericht delen