Talkshow Humberto vanaf 6 juni bij RTL 4
dinsdag 1 juni 2021

Talkshow Humberto vanaf 6 juni bij RTL 4

Zondag 6 juni trapt Humberto Tan de zomer af met zijn dagelijkse talkshow Humberto. Een programma vol actualiteit, entertainment, persoonlijke verhalen, muziek en uiteraard een flinke dosis sport

Er staat namelijk een bomvolle sportzomer voor de deur. Na een jaar uitstel kunnen sportliefhebbers eindelijk hun hart ophalen aan het Europees Kampioenschap Voetbal en de Olympische Spelen.

Daarnaast staat ook de Tour de France, Wimbledon, de TT van Assen en de Formule 1 met Max Verstappen op de planning deze zomer. Voldoende gespreksstof om naast de dagelijkse actualiteit ook de passie, emotie en hopelijk vele successen van deze sportzomer te bespreken.

Humberto Tan: “Ik kijk er naar uit om weer dagelijks aan tafel te zitten. Het voelt vast weer vertrouwd en daar verheug ik me op. Het gaat een heerlijke sportzomer worden en ik hoop dat de successen van de Nederlandse sporters de zomer extra bijzonder gaan maken.”

Humberto wordt geproduceerd door Pilot Studio en is na de aftrap op zondag 6 juni elke werkdag iets voor 22.00 uur live te zien bij RTL 4 vanuit Studio Artis in Amsterdam.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen